Duurzaam bouwen

Recentelijk is het project Medisch Centrum Zonnestein te Amstelveen definitief opgeleverd. Bij de bouw van dit pand is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Swinkels Solar heeft eind vorig jaar de zonnepanelen geplaatst. Sinds kort is bij de entree een display gemonteerd waarop voor bezoekers de actuele en totale opbrengst van de zonnepanelen te zien is. Daarmee is het project voor Swinkels Solar écht afgewerkt, wij wensen Medisch Centrum Zonnestein veel opgewekte energie toe!

Zonnepanelen Swinkels Solar

Swinkels Solar heeft op het dak van het Medisch Centrum 173 zonnepanelen geplaatst, voorzien van optimizers. Deze optimizers zorgen ervoor dat de panelen afzonderlijk van elkaar werken. Levert een zonnepaneel niet voldoende opbrengst op, dan zorgt een optimizer ervoor dat dit niet ten koste gaat van de rest.

Het scherm waarop de actuele opbrengst en de totaalopbrengst van de panelen te zien is.
Display opbrengst.
Een gedeelte van de geplaatste zonnepanelen op het plat dak van Medisch Centrum Zonnestein.
Een gedeelte van de geplaatste zonnepanelen.
Categorieën: Nieuws